Puur-zout-Marijke-Pasteels

Hallo, ik ben Marijke en werk sinds 2016 als zelfstandig grafisch ontwerper, na meer dan 10 ervaring in andere grafische bureau’s.

In 2008 werd ik – als jongste van de hele afdeling – verantwoordelijk voor mijn eigen cluster. Het reilen en zeilen van ons mini-team lag me nauw aan het hart. Planning, begeleiden en evalueren van nieuwe collega’s, aansturen van ontwerpen en zelf ook nog met frisse ideeën komen, het hoorde er allemaal bij. Het enige wat er ontbrak was het één-op-één contact met klanten. Die nauwe betrokkenheid bij een project geeft me zowel een boost als voldoening. Dus werd het tijd voor de volgende stap: het helemaal zelf doen.

Ik doe graag mijn eigen ding (noem me maar een buitenbeentje 😉 ) en dat maakt me juist zo sterk. Ik kleed me meestal helemaal in het zwart, maar vind kleur toch zo belangrijk; ik werk meestal alleen, maar luister graag naar mensen en hun uitzonderlijke verhalen. Ik hou van vrijheid (zeker als motorrijder en duiker) en de natuur. En die fascinaties zijn mijn inspiratiebron en het houden mijn ogen open voor de wereld.